Viem že . . .

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vcera.. Dnes.. Zajtra

Druhý jarný deň... A? A zatiaľ nič.. Lenže mám pocit, že sa to asi zmení, ale prečo? Možno pre človka, ktorého som včera stretla v miestnom pajzli..
To, že jar ma má v hrsti už viem na 100%. A vôbec mi to nevadí.. Aj keď nerada niekam/niekomu patrím, som rada, že už zavítala a kľudne ju nechám, nech si so mnou robí, čo uzná za vhodné.. Horšie je, že cítim ešte čosi divné a jar to nie je... Môj "momentálnypartner-doteraznajdlhšívzťah" ... Celý svoj doterajší život som si myslela, že to najpodstatnejšie pre mňa zatiaľ je vyhýbať sa ZVYKOM, RUTINE, FÁDNOSTI, opakovaniu zažitého.. A tak som vyrástla a zistila, že mám zažitých oveľa viac vecí ako by som možno chcela.. Ale to, že mám v skrini 10 čiernych tričiek, ma až tak netrápi.. Hlavné je, že si hocikedy dokážem obliecť aj to zelené a ružové... Ale dokažem byť s niekym iným než s mojim "momentálnympartnerom-doteraznajdlhšímvzťahom" ? A ako zistíte, kedy je to ešte OK a kedy to začína byť "slabáažmiernazávislosť" na komsi, kto vbehol do Vášho života ani neviete ako ani v podstate kedy ale zrazu je tam, a Vám to nevadí, a mozno aj vadí, ale z naučeného komfortu uz nedokážete urobiť NIČ?!? Ďalším štádiom je už je asi len to, že si to ani neuvedomujete, ako napr. moja matka, ktorá by už nedokázala zmeniť vo svojom živote absolútne NIČ (keby ju k tomu samozrejme neprinútili nejaké tragické udalosti). Čo je ešte zdravé a čo už nie? Včera po práci som zbehla ešte na "jedno" do khoiu, nechcelo sa mi ešte ísť dom a môj "momentálnypartner-doteraznajdlhšívzťah" bol v Žiline pracovne.. Sedela som pri bare sama pila pivo a fajčila o106 a čumela doblba.. Potom sa priplechtil nejaký típek, zjavne "vnálade" a začal (pokúšal sa) so mnou komunikovať.. Do 15tich minút (keď som mu začala rozumieť) mi prezradil o sebe možno az príliš informácii (vrátane priezviska, dôvodu prečo je už roky SOCIÁLNYM ANARCHISTOM, názvu kapely, dátumu narodenia a dôvodu prečo od štyroch rokov nosí okuliare...) Pokračovali sme ďalším alkoholom a tak až po pomerne "intímnezblíženievoformevýmenytelesnýchtekutínnašťastielenorálne".. Okrem pocitu viny a hlavy mierne naplnenej výčitkami som získala počas tých pár hodín alkoholických monodialógov chrobáka do hlavy.. Kedy je zvyk dobrý a kedy už nie? Dokedy treba hľadať nové a kedy zistím, že neplatí NOVÉ = LEPŠIE ??? Alebo platí? Už teraz tomu neverím.. Ale dokedy?!? Som vyčerpaná a neviem, čo chcem... Som vyčerpaná a neviem už vôbec nič, len to, že čosi ma bude mrzieť. . .

Ja alebo čosi za mňa? | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014